Make your own free website on Tripod.com

 

 

 

   Filsafat

   Pendidikan

   Wacana

   Komputer

   Agama

   Bahasa

   Kebudayaan

   Sejarah

   Link

   Humor

 

Abang-Abang Lambe

oalah mboh rek-rek, kok yo sih koyo ngene, karepe pengen nggawe situs sing apik, iso mbantu marang liyan, nambahi opo kang dikarepake, jebule mung koyo ngene, ueelek banget.
mboh lah seng penting wis usaha, dene ono sing karep yo monggo kerso di waos, yen ra kerso nggeh monggo ditinggal mawon. kulo niki tiyang nriman.
-- oo--- kang jebul -- oo---

minongko tanduran kang tansah ijo royo-royo
adheming kasetyamu, sumambrah ono ing manah tanpo keno sirno (oala dalah romantis tenan!)
ingSUN ARTImu

Sorry ya ...................